Nélkülem unatkoznál

te is

Szellemekkel suttogó

2012. május 28. 14:55 - yerma

Nem én vagyok az egyetlen valószínűleg, aki csak körülírni kísérli meg, mi történhet vele, mert bizonyítani nem tudja, sőt leírni sem pontosan.

Néha úgy érzem, mintha nem 3 dimenzió lenne a világban. A 4 is kevés, ami ugye az időt jelenti, sőt még hallottam ötödikről is, ami a térdimenzió. Akkor úgy írom, hogy van egy ezektől eltérő világ rendszer is. Lehet, hogy ezt az mondatja velem, hogy olykor nem értek dolgokat, és ész érvekkel nem is tudom megmagyarázni, logikailag levezetni őket. Az anyaság, a legnagyobb misztérium nyilván ilyen.

Szinte az első pillanattól kezdve gondolom így, amióta olyan dolgok történnek velem, amelyek a mindennap használt érzékeinkkel nem érzékelhetőek és túlmutatnak az anyagi világon. Amióta beszélgetünk, amióta részei vagyunk egymás életének. Látom ezt azokból a jelekből, melyeket a szkeptikus-anya korábban nem ismert, és ezek nem megérzések, hanem események, megtörtént való, csak nem ebben a világban történtek meg velünk. "Harmadik szem"-nek hívják ezt a képességet.

Anna többször jelzi, hogy ő bizony kapcsolatban van a szellemvilággal, amelyből érkezett, ahonnan választott minket szüleinek. Ilyenkor legtöbb esetben csak "furcsán" néz, úgy, mintha sosem látott volna azelőtt. Néz rám, de nem engem fürkész, hanem belém néz, lehet, hogy aurát lát, szép színeset és elámul, lehet, hogy nem színeset és attól ámul el. Nem engem néz olyankor, és a tárgyakat sem, amik a szeme előtt vannak, hanem mögéjük tekint. Nem lehet tudni, hogy mit: figyeli az arcomat, és amikor hirtelen változtatom nem riad meg. Olyan mélységekben van ilyenkor benne, amelyben nem merem zavarni. Van, amikor torz fintorra torzul a szája, volt már, amikor tőlem ismeretlen ok miatt ijedt meg, hiszen nem volt sem hirtelen zaj, vagy fény sem. Ilyenkor többnyire azt mondjuk, hogy a hasa a fáj, a fogzás fáj, vagy front van, ami megviseli (meleg széllel, hidegben jókat alszik). Azt mondjuk, mert csak a hangot halljuk, amit kiad, de aztán látjuk az arcát is, és legfőképp a szemét.

Azt mondják minden baba beszél a plafonhoz, annak is egy pontjához, az ablakhoz is. A harmadik szem képességét meg 3 éves korukra elveszítik.
De bizonyítani nem tudják, és leírni sem pontosan.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://opal.blog.hu/api/trackback/id/tr764550846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.