Nélkülem unatkoznál

te is

Játék a végsőkig

2012. július 15. 09:25 - yerma

Rutinosabb szülők nyilván megmondták volna a legelején, hogy ne vegyünk annyi játékot, sőt talán ne vegyünk egyáltalán, mert a legérdekesebb dolgok a használati tárgyak, pláne, ha a "nem szabad" kategóriába soroljuk őket.

Ilyen például a tubusprés, amivel kapcsolatban nagyon érdekes és izgalmas dolog, hogy a lakásban hol bukkan fel.  Fő lelőhelye a szőnyeg alatt található, de annyira nem szúr szemet a hiánya, mert "használaton kívüli használati tárgy" címkéjű. Amennyiben a szőnyeg széle paskolástól és sikítástól hangos, biztosak lehetünk benne, hogy ott van. Egyelőre ez az egyetlen rejtekhely, de könnyítést enged a szülőknek, ha egyszerűen csak nézik, hová rejti el a tréfás kedvű utód, aminek utána nagy csinnadrattával hív a keresésére.
Fő játékforrás az Infacolos tégely, ebben remekül lehet trombitálni, mint ahogyan az orrszi-porszi csöve is, talán az annyival jobb, hogy a másik végén hallgatni is lehet felhangosítva a produkciót.
Most a dobozok szétrágására ne is fecséreljük a szót, amiken ha nem eszi, akkor a Nurofenes cseppentővel dobol.
Nem szabad kategória csak a kisszobában: a konnektor, a kábel, a reluxa, a ventilátor, a radiátor és az mp3 lejátszó. Ezeken felül mindent szabad, viszont nincs semmi érdekes. Sanyarú gyermekkor!

Vannak már kedvenc szavak is, az abszolút kedvenc a "szöszmösz" és a "patent", ezeket mindig nagy somolygás kíséri. Mivel dolgokra rámutat (mint például a szöszmöszre is, Apa nagy bánatára, aki egyre elkeseredettebb harcban áll a foltokkal és porcicákkal) kipróbáltuk, hogy a Peti bohócon és egyéb arccal rendelkező egyéneken megmutassa a "hol a szeme" kezdetű produkció sorozatot. Nagyon ügyesen mutogatja. Már eljutottunk a "hol az orra" stádiumába is, erre a választ Anyán gyakorolja, aki így válik fokról fokra orr nélküli Voldemortá.
Nagyon szereti a hangutánzó szavakat, hogy csinál a béka: brekeke, giling-galang szól a harang, csip csirip, háp-háp és társai.

Most kaptuk az értesítést, hogy egy nyereményjátékon Anna Opál Némós karórát nyert. Hurrá! Innentől rohan az idő!