Nélkülem unatkoznál

te is

Kábel a rengetegben

2012. augusztus 27. 14:01 - yerma

Mivel a meleg szobafogságra ítélt, új játékokat voltunk kénytelenek kitalálni a kánikulában. Természetesen a csemete járt élen a furfangosabbnál furfangosabb dolgok kiagyalásában és megvalósításában. Sor került a pelenka leszedésére saját magáról, és kiságyban ülve a hálózsák önálló kicipzárazására. Nem utolsósorban a kábeleket nem sikerült kitépkedni a helyükről, bár buzgó próbálkozás van rá mindig és mindenhol.

Alvásügyi szempontból zaklatott napok vannak utánunk. Ő ugyan 3-4 óránként kel, de jobb esetben visszaalszik. Jobb esetben Anya is. De tegnap például hajnali 3-kor úgy döntött felkel és beszélget. Ilyenkor Anya rettegve néz gyermeke szemére, vajon nyitva van-e. Ha igen, akkor igyekszik addig simogatni a hátát, amíg visszaalszik. Nem sok esély van rá négykézláb, de már előfordult. Olyankor mind a ketten bealszanak, és riadásszerűen ébrednek reggel: ki vagyok és hol? Napközben kétszer alszik. Lassan egy éve már nem aludt Anya 6 óránál többet.

A szeme világa úgy tűnik elkerülte a begyulladást. Lehet, hogy tényleg csak por ment bele, de lehet, hogy megelőztünk egy árpát vagy egyéb gyulladást a kenőcsözésnek köszönhetően.

A tölcsért és a kölesgolyót a kenyérhéj követte a sorban. Először furcsa volt neki, aztán elfogadta. Általában 3 nap kell neki, hogy megszokjon és megtanuljon dolgokat.