Nélkülem unatkoznál

te is

Kinőtt ruhák siratója

2012. szeptember 07. 22:27 - yerma

Újabb ruhadarabokkal bővült a kinőtt ruhák köre, a legfájóbb azonban mégis az a példány, amire nem gondoltam volna, és már régen volt a kezünkben. Ez a tavaszi-őszi hálózsák, méretezése szerint 6-12 hónapos korig használható, nekünk viszont már nem jó, mivel Anna baba egy hosszú kislány.

Emlékszem, mennyire megviselt, amikor az első rugijait nőtte ki, a kis macikást, a zsiráfosat, aztán később a halloween-tököset és a Malackásat. És most ez a hálózsák is. Cseperedünk, növögetünk, elszalad az élet és észre sem vesszük, csak a selejtezésnél, a számvetésnél.

A másik, ami ma történt velünk, hogy el újra kellett látogatni a "beteg gyermek" felirat alá, Anna baba ugyanis megbetegedett, életében először. Eddig ugye az anyatej áldásos hatása oltalmazott bennünket, a ritkuló szoptatás viszont egyenesen oda vezetett, hogy Anna orrfolyással és enyhe meghűlés tüneteivel várt a sorára a rendelőben. A szakszerű vizsgálat még a láz kérdését sem feszegette, bízunk benne, hogy a doktornő tapasztalata és zsenialitása miatt. Kapott vitaminokat (C), pro- és prebiotikumokat, amiből egy kis doboz port aranyárban mérnek, ezért felmerül bennem a gyanú, hogy kokain van benne, nyilván adagolókanalat mertek csak csomagolni mellé és nem tűt. Fenistil cseppeket is kapott, aminek azért örültünk, mert a tájékoztató szerint allergiagyógyszer, és a vizsgálat során erről szó sem volt. Továbbá ajánlottak orrspray-t, amit már eddig is használtunk, így hát az aggódó szülők kevésbé elégedetten és kevésbé vastagon tértek haza, mint ahogy elindultak.
A történet margójára kívánkozik, hogy  a rendelés ideje 18-20 óráig tartott, ebben az időben a kisgyerekek többsége a szülőkön lógott alfa állapotban.

Az egész világ cseperedik, nődögél és fejlődik.

Mint látható, van hova.