Nélkülem unatkoznál

te is

Mozdulatok

2013. augusztus 05. 09:55 - yerma

Annának vannak jellegzetes mozdulatai, amiket gyakran és szeretettel csinál. Az egyik ilyen az oldalsó mérlegállás, valahogy ezt ösztönszerűen csinálja és amióta külön megjegyzem, hogy csinálj mérlegállást somolyogva megmutatja újra, hogy ő azt is tud. Jellemző a mérlegállás a radiátornál, és a kiságynál.

Az ágaskodásról talán nem is kellene beszélni. Mindent úgy ér el, hogy pipiskedik, ágaskodik és megszerzi. Félelmetes, hogy miket, csöpögtetőből evőeszközöket, poharakat, mindent. Ezt megkapod - mondja és megszerzi.

Volt valaha egy fénykép, csak most annyira keresem, hogy nem találom. A mutatóujja végét nekifeszíti a középső ujja végének és az így keletkezett résen át kukucskál.

Továbbá vannak az általános dolgok, azt írjuk le, hogy vonalkód és írjuk le, hogy féltégla, most azt írjuk le, hogy másik féltégla. És ezt még összevetjük a fékpróba tánccal.

Az is a kedvenceim közé tartozik, amikor ledől a párnára, lábait átveti egymáson és valamibe belemélyül. Egyáltalán az is tetszik, hogy bele tud valamibe mélyülni. Akár könyvbe, akár építőkockába. Már ennyivel több, mint azok az emberek, akik körülveszik.

Címkék: 23. hónap