Nélkülem unatkoznál

te is

Ez a nulla elromlott

2013. november 03. 14:37 - yerma

Ez a nulla elromlott, mondja Anna a nyolcas számra. Most sokszor elidőzünk azon a szó szoros értelmében, hogy a figyeljük a digitális óra számlálóját, és örülünk, amikor éppen átvált és rajtakaptuk.

Szemereg az orrom, mondja Anna, amikor folyik az orra és kéri, hogy töröljem meg, de nem is kéri, csak jelzi, hogy ő már ezt is tudja, dehogy kér valamit, ki szereti, ha matatnak az orránál. Nesze neked orrszi porszi.

A nagy betegségből már csak a kis hőemelkedés és a szúrós szagú vizelet maradt tünetnek másnapra, harmadnapra már szinte az sem. Ennek ellenére biztos felfázott és menjetek el a szemészetre, mert a bal szeme befelé húz tanácsokat kapjuk az avatatlanoktól, a hasonlóan működő szülő pedig annak rendje és módja szerint be is dől. A sok bába között meg elvész a gyerek, aki csak normális környezetben szeretne nevelkedni, nyugiban. A lázas napokban kimerült Anya és a rajta lógó gyermek már jobban vannak. Bár a szobatisztaság terén egy kicsit hátrafelé haladtunk, mert nem volt hajlandó biliben pisilni, csak pelenkába, de minden kezdődik elölről. Valószínűleg hasonló fogzás állhat a háttérben, mint amilyen nyáron volt. Kísérő tünetként még hasfájásra panaszkodott a kisded. Úgyis kell menni tanácsadásra, majd utánajárunk ennek is. Az is lehet, hogy pszichoszomatikus okok állnak a háttérben, ami szintén valószínű.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://opal.blog.hu/api/trackback/id/tr765612731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.