Nélkülem unatkoznál

te is

Galiba

2014. február 07. 13:08 - yerma

- Galambok! - mutat Anna az erkélyre.
- Columbo? - kérdezi Anya. Most már tényleg irány a fülészet. De ettől függetlenül azóta is jót derülünk ezen. Meg is mutattam a tévében, az eredeti hangja is zseniális. Egyébként gyakran halandzsázik annak dacára, hogy már minden mond. Ez a dackorszak ellenállása. Che Guevara.

Túl vagyunk a "steril vizeletleadás a dacos babával" kezdetű fejezetünkön. Vannak már speciálisan erre a célra vizeletgyűjtő tasakok, de megnézném közelebbről azt, akinél működik és kislány. Mert a fiú az más. Aztán azt a módszert választottuk, hogy a kádba beállítottuk és még el is tudtuk dönteni, hogy a középsugárból vegyünk-e mintát. Ezt mind reggel 5-kor.

Mert mostanában akkor indulnak a napok, legkésőbb 6-kor. Az a hosszú idő, ami 6-7 óráig telik, mert addig még nem világosodik ki és szinte semmit nem lehet csinálni, csak nem természetes fénynél. AZ meg tud zavarni. 5-kor. Amikor már világos van, akkor a hóna alá csapja a kis könyvecskéjét (Vidám mesék) és lekuporodik a sarokba, hátradől és olvas. Szöveghűen adja vissza a meséket, közben lapoz, néha az ujjával követi. Még azokat a szavakat is jól rakja el, hogy "ámde" és "pedig". Mindig más a kedvenc, Most például az okoska botocska. Anya meséld el az okoska botocskát, de ne fejből!

Ezt a libát hogy hívják? (Micsoda madár ez? libája) Galiba.

Megkaptuk az ortopéd cipőt, csak 2 számozással nagyobb a mérete, mint amilyen a lába. Ez azért van, mert a 2-vel nagyobb zokni volt rajta, amikor körülrajzolták a lábát. Kérésemre, hogy rajzoljuk körül mezítláb is döbbenet volt a válasz, de úgy látszik a cipő készítésénél erre nem voltak figyelemmel. Kíváncsi vagyok ez az ortopéd bukdácsolás használ vagy árt-e.

Nem, nem vagyok kíváncsi.

Címkék: vizsgálatok 2+