Nélkülem unatkoznál

te is

Játssz még

2014. március 21. 11:11 - yerma

Beszélgetünk milyen ételeket kell enni, hogy gyakrabban legyen széklet. A tej az jó, a gyümölcs meg a zöldség is jó. De Annának is van tippje. Az olvasástól is lesz kaki, mert a mesekönyv is finomság.

Játék közben tanítom, hogy a megunt játékot el kell pakolni, csak aztán kell előszedni az újat. De most sietünk, most nem kell elpakolni. De el kell. Ez a dolgoknak a menete.

Rajzoláskor egy ákombákom után mindig új lapot kér. Egy lapra több rajz is elfér, ne pazarold a papírt, kéri Anya. Mutatja a rajzát: Anya nézd csak a pazarolásomat.

Ha három éves leszek Anna baba leszek, ha négy akkor Verona, ha meg öt akkor Hanna.

Eljött egyébként az interaktív szerepjátékok kora, a mi történik azt eljátsszuk. Ha ő Verona, ilyenkor Anya szükségszerűen Anita. Ez a szerepjátszás ez már régóta van, korábban is voltunk Csiguk, akik fennakadtak a fán, és Szurik akik szimuláltak. De a legrégebbiek a mazsorett bemutatók, amikor mindenkinek pörgetni kell. Azóta eljátszottuk a hegyezést, a csúszdázást és mindent, amit látunk. Játssz még - ezt a dalt is visszük.

Vannak akik úgy gondolják, hogy ez személyiségzavar. Aki az játssza, hogy orvos, az azt is hiszi magáról és az is. A múltkor Anna a gyerekorvosnál lenyomta a nyelvem spatulával. Bízzunk rá egy mandulaműtétet!