Nélkülem unatkoznál

te is

Megint hétfő

2014. március 24. 16:28 - yerma

Valószínűleg semmilyen összefüggés nincs az ember személyisége között, meg aközött, hogy éppen milyen napon születik. A hónap nap állatövi jegyekbe sorolását ismerjük, annak alapja a Hold járása. De arról eddig nem volt szó, hogy a hét napjai befolyásolják-e a jellemünket. Nyilván kevés asztro tévét nézek, mert akkor tudnám, hogy pedig de. Befolyásolja, mégpedig úgy, hogy a hét napjaira ráhúzták a Föld körül bolyongó (na ebbe sem gondolt még bele senki) bolygók némelyikét, hogy milyen sorrendben és mi maradt ki annak okát nem tudom. Érdekesség és mellékvágány a családunkban, de a Mami pénteken született, és az első gyereke (Anita) szintén pénteken született, akinek az első gyereke (Verona) ugyanúgy pénteken született. A második gyerek vagyok én a családban, aki hétfőn születtem, akinek első gyereke, Anna baba szintén hétfőn született. Hö! Egy kis bohóckodás a hétfőről.

A hétfői nap szülötte többnyire emocionális, érzékeny, visszafogott ember és ez lágy, óvatos mozgásában is tükröződik. Környezetében többnyire mindenki tisztában van azzal, hogy főként érzelmei irányítják, néha talán éppen ezért határozatlan és irányítható is.

Az asztrológia szerint a hétfő a Hold hatása alatt áll, ennek megfelelően az ezüst és fém szín szerencsét hozhat az e napon született embereknek, különösen akkor, ha hold vagy kehely alakú medálként viselik. Ezek után talán az sem meglepő, hogy a legfőbb kristály a holdkő, de tökéletesen összhangba tud kerülni a gyöngy, borostyán, karneol, opál, kalcit és kalcedon kristályok energiáival is.