Nélkülem unatkoznál

te is

Elválasztó jel

2014. szeptember 10. 10:57 - yerma

Állítólag két hét után jön el az a pillanat, amikor a gyerek rájön, hogy oviban lenni nem is olyan jó neki. Ellenáll és hisztizik. Állítólag. De természetesen minden gyerek más.

Mi már eljutottunk idáig mondhatnám büszkén, de addig, hogy ott is aludjunk, addig még nem. Szuperapu rendszeresen beleavatkozik a beszoktatás folyamatába, nem is érti mi a különbség az első oviba menetel és a mindennapos menetel 5 évesen jelenségek között. Az plüss alvóállatot ott kell hagyni? kérdi, miután visszahozta reggel. Alapvető logikai összefüggéseket nem ért. Viszont terjeszti az igazát és uralja a helyzetet, a lakást, vele együtt engem és a kis óvodást, aki tiltakozik, mert mit tehetne mást. Mindennap sírdogálás van valami miatt, de a hiszti az csak tünet, az alap ok az nemhogy nem hárult el, de még fokozzuk is azzal, hogy megakadályozni nem hagyják nekünk. Semmi nem történik ugyanúgy. Kiszámíthatatlan. Kapcsolódó hatóság bámészan néz, de nem mozdul. Ki fog?

Azóta, amióta oviban jár megfigyelhetően többet lóg rajtam, de nem úgy, ahogy eddig. Rámászik a hátamra, lelóg a nyakamból, kézen fog és dögönyöz engem. Játszik velem. Nem akar elválasztódni. Nem is kellene.

De az erőszak nagy úr.

Címkék: ovi x akták 2.5+