Nélkülem unatkoznál

te is

Charlie angyalai

2014. december 15. 10:50 - yerma

Alig vártuk, hogy elérkezzen a híres-nevezetes miért-korszak, miután letudtuk a mikor-korszakot és benne vagyunk a melyik-korszakban. Sopánkodtam, hogy megválaszolhatatlan kérdéseket kapok, amire azt felelem, nem tudom. Nem gondoltam, hogy az még a jobb verzió volt, amikor azokra kellett választa adni, hogy miért forog a Föld. Mit mondott a Charlie az autódoktornak? Miért azt mondta? Vége van a mesének. Miért van vége? Mittudomén. Miért? Amikor kicsi voltál, azt mondtad, hogy gengege. Miért mondtam azt? Ez különösen oviba menetelkor bosszantó, amikor olyan mesére visszakérdez, amire én már nem is emlékszem, nem is láttam, de ha láttam is végig aludtam rajta. Örültem, hogy nem kell gondolkodni legalábbis. A Raju mese annyira bejön, hogy már kellett külön történeteket is gyártani saját kútfőből, amikre azonban már este sem emlékeztem. Mindegyiknek a főszereplője a Charlie, a következő részeket találtuk ki eddig. Charlie és a focimeccs, Charlie és az álmatlanság, Charlie és a sárkányeregetés, Charlie és a pizzéria. Ezek nagyon tetszenek neki, ez jó mese volt, kommentálja.

Volt egy olyan szupernapunk, amikor a szupergyerek addig mesélt, amíg saját magát ringatta el a Charlie meséivel. Szuperanyu meg végig henyélt alatta.

Az oviban elmesélte a napocskás kislány az anyukájának, hogy angyalka névhúzósat játszottak. Igaz ez? kérdezem, igen, és te kit húztál, nem tudom.

Miért?

Címkék: ovi 3+