Nélkülem unatkoznál

te is

A puha maci

2015. március 13. 09:55 - yerma

Ha Anya sokat gondolkodik, akkor általában nem jut az eszébe semmi. Ha viszont úgy dönt, hogy nem gondolkodik tovább, akkor jönnek elő a jobbnál jobb ötletek. Például az új alvósállatként érkezett maci. A feladata az anya hiánya miatt nem alvó gyerek altatása. Ez az első, amit Anna választott ki. Ez a maci attól különleges, hogy a pólóján fényképek vannak. Az eredeti terv szerint anya mosolygott volna Annával a pólóról, de aztán módosultak az elképzelések. Anya a rugalmatlannak mondott nevelési alkalmasságában egy másodperc alatt ráállt arra, hogy az alvósállatot Anna válassza ki az internetről és a pólójára feltöltött képeket is ő határozza meg. A mögöttes szándék pedig az volt, hogy ha Anna választ játékot, olyat, amilyet ő akar, az tetszeni fog neki. A módosított változat szerint Anya is rajta van a pólón, de az elején a Veronának kellett lennie. Ráadásul ez a gyakorlatban egy aranyos puha macin van rajta, aminek a figuráját is Anna választotta a malacka, a nyuszi meg a panda közül.

Igaz elaludni még nem sikerült csak ennek a segítségével, mert a szülők abban kivételesen egyetértenek, hogy beteg gyereket nemaltatással nem szívatunk, mert van elég baja.

Anna egyébként egyre több betűt ismer, szavakat ír le. Egyelőre véletlenszerűen írja le azt, hogy ICE, de mindig leírja, az E betűt pedig úgy rajzolja, mint az F betűt, mintha a vízszintesek benne egy fésű fogai lennének.

Kíváncsi vagyok van-e még egy olyan szó, ami ennyire hasonlít az első betűjére.