Nélkülem unatkoznál

te is

Kérdések

2015. május 14. 10:30 - yerma

Túl vagyunk az éppen soron következő aktuális gyámhivatali kutyakomédián, ahol az ügyintéző megpróbált minket sokkterápiával kezelni. Ami ugye kétélű fegyver még egészséges embereknél is, pláne az elmeszakértői véleményeknek ismeretében, meg az óvodai véleményének hiányában, de aztán az ítélet az, amiről a legkevesebbet tudnak. Hogy ehhez a mutatványhoz minek kellett felsorakozni hat embernek az rejtély, a családsegítő szolgálat az összes jogi lehetőségét kimerítette az ügy kapcsán. A gyámhivatal ja az nem fog lépni, már eddig lépett volna, ha akart volna. Kit véd a védelembe vétel, ha a helyzet rosszabb lett? Azt nem írom le. Akkor írja úgy, hogy nem lett jobb. Az erőszakos cselekmények köszönik jól vannak, csak nem kerülnek bejelentésre, mert a rendőrség szól a gyámhivatalnak, akik kiemelik a gyereket intézetbe. Kell-e javítani, ahol csapnivaló az egész? Tegye fel a kezét, aki a gyereket képviseli! Mind a kettőt. Mert esélye sincs.

Ezen finomhangolások következtében az eddigi minimális szinten elviselhetővé lett békés egymás mellett élés újra erőteljes fordulatot vett negatív irányba, mert elhitette, hogy van keresnivalója annak a félnek, akinek valójában nincs.

Mindeközben Anna óvodai jelenléte erőteljes, már megtalálta a foltját egy hasonló kisfiú személyében, akitől nap mint nap újabb szavakat tanul. De nyilván Nimród is azért mondja ezeket az óvodában, mert otthon nem szabad. Ketten evésnél két óvónőt kötnek le. Nem kérdés, milyen stílusban. Nem kérdés miért.

De nem mindenki fogja megúszni, hogy semmire sem kell válaszolnia.

Címkék: ovi x akták 3.5+