Nélkülem unatkoznál

te is

Karaktergyilkosság

2016. március 12. 18:14 - yerma

Azért sokkal nagyobb könnyebbség, hogy Annával már felnőtt szinten lehet társalogni. Március 10-e óta, amióta felnőtt. Apja hívja mártást keverni, Anna tévét néz. Most nem megyek segíteni neked, mert te nélkülem sokkal jobbakat főzöl, én addig tévézek.

Voltam Kolompos koncerten és kepertyűztem. Az meg micsoda? Volt egy kepertyűm és azt tekertem. Kereplőt vittek, ezt gyakorlatból tudom. Mindenesetre ma alkottunk, eddig nem volt a google-ban találat a kepertyűre, most meg már van. A Kolompos koncerten egyébként jól nyomta, beállt a Levente mellé és amikor körjátékot játszottak az ő kezét fogta. Csak kissé elfáradt a végére. Ki tudja mióta vár erre. Most, hogy otthon voltak és szuperapuval egyre több időt töltöttek találtak egy új mesét egy Szilaj nevű lóról, ami most a kedvenc. Továbbá a fantasy kategóriás videojátékokban is sokat fejlődtek a karaktereik, mert a Mass Effect 3-beli a Kasumi és Tali után azt találta mondani, hogy én szeretem a fantasy játékokat, mert szeretem a harcot.

Isten hozott a családban.

Homokszem a gépezetben, hogy szerdán karaktergyilkosságra készülünk, amelyben minden rossz elpusztul az életünkből. Legalábbis reméljük, hogy valami hasonló fog történni.