Nélkülem unatkoznál

te is

Legend of Kyrandia

2016. március 18. 15:53 - yerma

Anya mesélje te is fejből, mint apa. De én fejből nem tudok mesélni, a mesekönyvhöz meg fény kell, és akkor nem alszol el tőle. Apa se tud, csak kitalál valamit. Mit? Amivel éppen játszik. Te nem játszol számítógépes játékokkal? Már nincs időm rá. Miért? Na vajon miért?

Ez volt az a folyamat, aminek a végén eszembe jutott a Legend of Kyrandia első része, ami még DOS alatt futott. Mivel már nem nagyon emlékeztem rá és bonyolult is lett volna elmesélni, kerestem a neten egy végigjátszás videót, és abban megmutattam kik a szereplők és mit csinálnak. Anya esti meséje így Brandon története lett. Véletlen egybeesés, hogy egy virágdekoráció közepén találtam egy műanyag piros madártoll utánzatot, olyat, amit Brandonnak kell megszereznie egy madártól és odaadnia Darm-nak a varázslónak és Brandywine-nak a sárkányának, akik cserébe varázserőt adnak Brandonnak. Először a madarat meg kell gyógyítani, hogy odaadja a tollat, ami végül Darm-nak kell. Ennyit a videó játékok káros hatásairól.

Én találkoztam Darm-mal és odaadta nekem a piros tollat, tódítottam Annának. Á nem, ezt csak most találtad ki, vagy mi. Mostanában mindennek a végéhez hozzáteszi: vagy mi? Igazából így találtam, tényleg nem Darm adta oda.