Nélkülem unatkoznál

te is

Ha én ezt a klubban elmesélem

2016. november 11. 18:05 - yerma

Megint voltunk fimóta szülő tréningen. Szuperapu a tagadásból továbblépett és a hülye kérdések arzenálját vetette be. Gyorsan mondtam, hogy nem együtt vagyunk. 

Házi feladatként be kell vezetnünk a jutalom falat módszerét. Már erre ráéreztem korábban, és próbálkoztunk vele. Mint minden hiperaktív gyerek, így Anna is orális rágó  típusú, ezért valami csemegét helyeztem kilátásba, ha reggel normálisan eljutunk az óvodáig. Persze nem volt jó, kis mütyür tündérkéket akart minden alkalom után. lejártam a lábamat miniatűr tündérekért, de végül feladtam. Fontos, hogy ő válasszon jutalmat. Valami apróságot. Maoam cukorkában maradtunk. Kíváncsi vagyok meddig működik. Különben Anna a problémán átlengő típus, ha jön valami, amivel kezdenie kell valamit, egyszerűen kikerüli. A fimóta gyerek tipikusan a világgámenős.

Az a jó ebben a klubban, hogy lehet lazulni, mert mindenki szenved a gyerekével. Nincsenek hurráoptimista képmutató sznobok, mint a való életben mindenhol. Már ez nagyon sok erőt ad. Nincsenek károgók sem, akik tagadják a problémát és akik a doktori címmel nem rendelkező pszichológusról lekezelően beszélnek. Itt őszinteség van és nyugalom. Ez egy jó közösség. Mint egy pszichodráma csoport.

Átlagos ember el sem tudja ezt képzelni, hogy milyen erős a kapcsolat az őszinte emberek között.

Címkék: klub 5+ fimóta