Nélkülem unatkoznál

te is

Hülyével

2019. március 26. 09:29 - yerma

A nap mottója: Az emberiség IQ-ja állandó, csak egyre többen vagyunk rá.

Ma az emberi hülyeségről beszélgettünk Annával. Arról, hogy egy jó ötletre ha jön egy hülye, akkor megette a fene az egészet. Top három hülyeség, ami eszünkbe jutott.

  1. Például az atombomba esete. Az alapgondolat dicséretes, hogy állítsunk elő atomenergiát a kőolaj és kőszén kiváltására. A kőolaj és a kőszén véges erőforrások, kitermelésük költséges és szennyezi a környezetet. Atommag hasadásból keletkező energia fedezheti a világ energiaszükségletének nagy részét. Ez eddig tök jó lenne. De jön a hülye. Lövöldözzünk egymásra atomfegyverrel. Találjuk fel a repülőt, hogy aztán más partoknál dobjuk le az atombombát. Hülye egy.
  2. A nők, akik kiszedik a szemöldöküket, hogy aztán ceruzával rajzoljanak egy másikat. Hülye kettő.
  3. Kertészeti weboldalon a hozzászóló, aki decemberben eperpalánta miatt kommentel, hogy milyen szar egy cég ez, két hónapja megrendelte az epret és még nem jött meg. Bár ha tudná, hogy még el sincs ültetve. Októberben ne rendelj epret, vagy várd ki a természet ritmusát. Hülye három.

Csak nem hagyja ez Annát nyugodni, nap végén kéri, anya, mondjál még hülyéket.

Esti mese gyanánt akkor bemutatom neked Téboly Mikit. Téboly Miki a "hülyével együtt élni" blog hőse, olyan ember prototípusa, kit szerintem mindenki ismer. A bemutatkozó posztban megismerjük Téboly Mikit és az autóját, a második részben pedig Téboly Miki tovább spórol. Annának néha fordítani kell, de visítva röhögünk rajta.

Nekünk is van Téboly Mikink.

  1. A mienk sportolt ember benyomását igyekszik kelteni, ezért belépett egy sport klubba, ahol focizott. Mivel elég lusta, fogjuk-meg-és-vidd személetben nyomja, ezért kikereste azt a posztot a csapatban, amiben a lehető legkevesebb mozgási energia befektetésével éli túl a megterhelő 2x45 percet, így kapus lett.
  2. A nyolcvanas években meglovagolta a francia éti csiga fogyasztásból eredő keresletet, így kitalálta, hogy csigát fog tenyészteni. A földszinti pincében kezdte el, egy nagy zsákban. Mindannyian azt hisszük, hogy a csiga lassú állat, de ez tévedésnek bizonyult, mert az első emelet környékén a korláton vettük észre először a csigákat. Tanulságot levonta, be kellett volna kötözni a zsák száját.

Miután elmondtam a mesét és Anna elaludt, gondosan lekapcsoltam az éjszakai fényt, hogy ne fogyassza tovább az elemet.

Címkék: 7+