Nélkülem unatkoznál

te is

Hírek - véres kardot hoztam

2020. július 16. 14:45 - yerma

Úgy gondoltam, írok egy híradós háromrészes sorozatot, abban tematikában, ahogy a hírekben következni szoktak:

  1. meghalt, kigyulladt, feljelentette, megölte (véres kardot hoztam)
  2. fontos szakmai infó (autizmus szimulátor)
  3. cuki cicás (hangyák titkos élete)

Jó hír a thriller kedvelőknek. A meghalt kigyulladt, feljelentette részben a bejelentést tett kategóriát fogom úgy hívni, hogy feljelentette, mint rosszindulatú cselekményt.

Feljelentettek a családsegítőnél és egyben a gyámhivatalnál gyermekbántalmazás vádjával és újra védelembe vételi eljárás indult. Ez így nagyon félelmetesen hangzik elsőre, de a bejelentő a neve elhallgatását kérte, azaz nem komoly, és amire az előző bejegyzésben utaltam a láthatatlan emberrel kifejezéssel. Időközben tök véletlen épp a feljelentővel "F" kellett telefonbeszélgetést folytatni, gügyögő stílusban kezdte, ami meglepett és gyanakodni kezdtem és amiből kiderült, hogy ő a titokzatos és rejtélyes "F" és hivatalból tett névtelen bejelentést. (Wát?) Ízlelgessük. Bizonyítéknak sorolta fel az aggódó rokon szóbeli közlését. Az hamar kiderült, hogy nem volt birtokában annak az információnak, hogy Anna kizárólagos felügyeleti joga az enyém. Az is kiderült, hogy aggódó rokonnak tanfolyamot tartott korábban pénzért, és a pénz átadásos ügylet időben a bejelentése előtt történt. (jaj!) Ezt egyébként én el is felejtettem. Mire felvetettem, hogy ha perújrafelvétel lesz a bíróságon állást kell majd foglalnia, és hát van az a fránya levél, amelyben az aggódó rokont magasztalja fel. Ő nem fog állást foglalni. De hát most jelentettél fel. (Wát?) Nekem azért kell pszichológushoz menjek, mert amikor aggódó rokon az ő jelenlétében szerinte alaptalanul beszólt nekem, az nem bántás. A feljelentés szóbeli alapja az aggódó rokon nyilatkozata, az nem bántás. Feljelentésnek alapja lehet, mert gyermekbántalmazást feltételez, de nem bántás. (jaj!)

Anna számára az a legfontosabb, hogy ha majd mi nem leszünk meg tudja védeni magát, mondja. Jaja, mondom én. Épp most mutatom meg neki:

e-papír, legördülő menü BRFK. Jó, gépelheted te.